Open leercentrum = OLC

Omwille van de coronamaatregelen kunnen de OLC-begeleidingsmomenten tijdelijk niet doorgaan.

Heb je toch een vraag, contacteer ons dan via telefoon: 016/61.90.34 of 015/62.70.29 of stuur een mail.

Wat is het OLC?

Het OLC vind je op de eerste verdieping van de bibliotheek van Haacht. Tijdens de openingsuren kan je er terecht om te studeren, te werken of gebruik te maken van de computers maar omwille van de coronamaatregelen is het OLC tijdelijk niet toegankelijk.

Maandelijks houdt de digidokter, een ict-expert, spreekuur in de bib. Hij weet raad wanneer je laptop, tablet of telefoon voor problemen zorgt. In november en december gaat het spreekuur omwille van de coronamaatregelen niet door.

Heb je een vraag over een cursus die je volgt bij CBE, CVO of de bib? Contacteer ons dan via telefoon: 016/61.90.34 of 015/62.70.29 of stuur een mail en we proberen je verder te helpen.

Klare Taal

We kunnen niet meer om de digitalisering heen. We willen in deze razendsnelle evolutie niet achter blijven. En tegelijk raken we allemaal het noorden wel eens kwijt. Tijdens korte informatiemomenten nemen we een afgebakend item onder de loep. Je kan gerust deelnemen zonder voorafgaande kennis. Evengoed kan het dienst doen als een moment van terugkoppeling van bijvoorbeeld de digi-vorming. De eerste vijftien minuten zetten we de krachtlijnen uiteen, trachten we helderheid te scheppen in complexe begrippen. Anders dan bij een vorming is er meer aandacht voor jouw specifieke vragen of ruimte om bepaalde zaken in te oefenen.