Open leercentrum = OLC

Beste bezoekers,
Omwille van de Corona is het OLC gesloten tot en met augustus. Er zal maandag en woensdag geen begeleiding zijn. Ook de digidokter en Klare taal gaan tijdelijk niet door.

Wat is het OLC?

Het OLC vind je op de eerste verdieping van de bibliotheek van Haacht. Tijdens de openingsuren kan je er terecht om te studeren, te werken of gebruik te maken van de computers.

Maandelijks houdt de digidokter, een ict-expert, spreekuur in de bib. Hij weet raad wanneer je laptop, tablet of telefoon voor problemen zorgt. In januari en februari gaat het spreekuur door op:
 - Haacht: 17u30 - 20u00 (binnenkort meer info)
 - Boortmeerbeek: 17u30 - 20u00 (binnenkort meer info)
Maak hier een afspraak en je wordt helemaal gratis verder geholpen.

Heb je een vraag over een cursus die je volgt bij CBE, CVO of de bib? Maandag- en woensdagavond van 17u30 tot 20u00 staat een medewerker klaar om je te helpen. Zonder afspraak en helemaal gratis.

Klare Taal

We kunnen niet meer om de digitalisering heen. We willen in deze razendsnelle evolutie niet achter blijven. En tegelijk raken we allemaal het noorden wel eens kwijt. Tijdens korte informatiemomenten nemen we een afgebakend item onder de loep. Je kan gerust deelnemen zonder voorafgaande kennis. Evengoed kan het dienst doen als een moment van terugkoppeling van bijvoorbeeld de digi-vorming. De eerste vijftien minuten zetten we de krachtlijnen uiteen, trachten we helderheid te scheppen in complexe begrippen. Anders dan bij een vorming is er meer aandacht voor jouw specifieke vragen of ruimte om bepaalde zaken in te oefenen.

Volgend infomoment Klare Taal:  binnenkort meer info!