Digitale bibliotheek

Online hoorcolleges van Home Academy

Gratis hoorcolleges luisteren waar & wanneer je wil!

Online hoorcolleges van Home Academy!

Een app met informatieve lezingen, variërend van 3 tot 10 uur, door vlotte professoren die op een eenvoudige, duidelijke, enthousiaste en vaak humoristische wijze kunnen vertellen en
soms moeilijke kwesties op begrijpelijke wijze voor een ruim publiek uiteenzetten. Gaande van geschiedenis, godsdienst, filosofie, moraal, letterkunde, politiek, psychologie, biologie, kosmologie en muziek. Meer info, klik hier! 

 

Apache nieuwssite 

Wat politici niet willen lezen, wat kranten niet mogen schrijven, wat iedereen moet weten!

Apache - nieuwssite!

Bij HaBoBIB heb je vanaf nu toegang tot Apache. Deze Belgische nieuwssite biedt een alternatief voor de commerciële mainstream media. De financiering verloopt grotendeels via crowdfunding en abonnementen (geen reclame) om zo onafhankelijk mogelijk te werken.
Ze omschrijven zichzelf als volgt: “Apache schrijft wat politici niet willen lezen, kranten niet mogen schrijven maar wat iedereen zou moeten weten". De autonome redactie brengt onthullende en actuele onderzoeksjournalistiek die voorbijgaat aan de waan van de dag. Apache draagt de rol van een onafhankelijke vierde macht erg hoog in het vaandel. Diepgravende en heldere analyses geven meer duiding bij complexe maatschappelijke kwesties. Inhoud heerst! 

HaBoBIB biedt toegang tot alle artikels, columns, gastbijdragen en meer via www.apache.be op de computers in de bib!