in de kijker

Lerarenkaart

Vanaf 27 december in HaBoBIB! 

Lerarenkaart beschikbaar in HaBoBIB!

Ook dit jaar kunnen leraren hun lerarenkaart komen afhalen in de bibliotheek van hun officiële woonplaats. Woonplaats met postcode 3150 af te halen in de vestiging van Haacht, woonplaats met postcode 3190 en 3191 af te halen in de vestiging van Boortmeerbeek. 

De kaarten kunnen afgehaald worden in HaBoBIB vanaf woensdag 27 december 2017 op vertoon van je identiteitskaart of vorige lerarenkaart.

Nieuwe activiteiten online!

Schrijf je nu in!

Gedichtendag

Check ook onze activiteiten die doorgaan in HaBoBIB.

 

Lokaal schrijverstalent:

signeer- en voorleessessies

Tom Bergs
Mieke Mievis

De hele maand januari zetten we lokaal schrijverstalent in de schijnwerpers.  Tom Bergs, Mieke Mievis en andere rijzende sterren aan het literaire firmament maken hun opwachting in de bib.  Een unieke gelegenheid om auteurs van dichtbij en iets verder weg persoonlijk te ontmoeten tijdens  signeer- en voorleessessies.  Hou onze website in de gaten voor alle details.


Blok@HaBoBIB

Zoek je een rustige plek om te studeren?

blok@habobib

Heb je liever niet het gevoel dat jij de enige bent met de blok aan je been?
Dan kan je van 4 december  2017 tot  2 februari 2018 op extra momenten buiten de openingsuren terecht in HaBoBIB.  Je vindt hier alle uren en praktische informatie. Word lid van de facebookgroep blok@habobib, zo blijf je op de hoogte van lastminutewijzigingen en nieuws.