Een jaar vol zin!

Het HaBoBIB-team wenst je voor 2017 veel zin! Kom gerust bij ons langs voor de woorden.

Op donderdag 2 februari is de bib van Haacht gesloten voor het "gewone publiek". Lees meer bij Slam.#ofwatdichtge?

Slam! #ofwatdichtge?

Slam of wat dicht ge?

Op donderdag 2 februari zetten we de boeken aan de kant en veroveren slammers de bib. Poetry Slam is hippe poëzie/rap op een podium. Een avond non-stop podium met slamkampioenen als Mon en Carmien Michels, een workshop Slam (voor wie liever doet dan luistert), een poëtisch tattoosalon en een open mic voor jouw poëtisch talent!

Slam of wat dicht ge?


Food & drinks in samenwerking en ten voordele van lokale jeugdbewegingen. Een evenement voor jongeren van 16+. Toegang is gratis en doorlopend van 16.30 tot 20.30u. De bib van Haacht is die avond gesloten voor het "gewone publiek". Meer info via ons facebookevenement slam. #ofwatdichtge?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blokken in de bib

Ook in januari bieden we blokkende studenten een warme studieplek!
Sowieso kan je komen studeren tijdens de openingsuren van de bib in Haacht en Boortmeerbeek. Maar in januari stellen we ons OLC-café in Haacht graag op extra momenten ter beschikking. Het hele overzicht vind je hier. Wil je komen blokken, word dan lid van onze facebookgroep blok@habobib, zo krijg je al het nieuws heet van de naald.
Op donderdagnamiddag 12, dinsdagvoormiddag 17 en dinsdag 24 januari (hele dag) is er een vorming in het OLC-café. Zoek je dan gerust een ander plekje in de bib!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------