Terug naar de bib!

 Harolds rechtervoet schoot geheel uit eigen beweging achter zijn linkerenkel en verstopte zich daar

 

Het wordt weer een gezellige herfst in de bib! Schrijf je  in voor onze verrassende vertellingen of wetenswaardige workshops! Lees hier alles over onze activiteiten van september en oktober voor piepjong, jong en minder jong!
In de winter organiseren we ook een boeiende activiteit voor onthaalouders! Hou onze website of facebookpagina in de gaten!

 

Vakantieboetes vermijden?
Gebruik de boekenbox of verleng online!

Je krijgt volgend op je uitleentermijn twee boetevrije dagen waarbinnen je je bibliotheekmaterialen nog kan binnenbrengen. Maar als je die twee dagen overschrijdt, worden ze mee in rekening gebracht voor je boete.
Let op: als je op zaterdag na 9u materialen in de boekenbox deponeert is dit de eerste boetevrije dag.

 De PC-dokter ...

... heeft ook vakantie. Op woensdag 10 september kan je weer bij hem terecht met je computerkwaaltjes. Voor problemen met hardware zal hij je doorverwijzen naar een specialist.
OLC-café Haacht, 17.30-20u

 

 

Onze uitleenpost Tildonk is nu gesloten... Welkom in Haacht of Boortmeerbeek!

In het kader van besparingen en van de dalende tendens van het lenersaantal in Tildonk hebben de Raad van Bestuur van HaBoBIB en het Schepencollege van de gemeente Haacht beslist de uitleenpost in Tildonk te sluiten. Wij excuseren ons alvast bij onze trouwe leners voor dit ongemak maar hopen op je begrip.
Leners kunnen voortaan naar onze vestiging in Haacht of Boortmeerbeek komen waar het aanbod veel groter en meer divers is. De openingsuren vind je hier. Het bibliotheeksysteem zet de leners van Tildonk automatisch over naar Haacht. Als je graag overgezet wordt naar Boortmeerbeek, meld ons dat dan. De leners die ingeschreven zijn in Tildonk, krijgen volgende week een brief met informatie in de bus.
Ben jij een lener die ingeschreven is in onze vestiging in Tildonk, dan kan je tijdens de hele maand augustus je materialen boetevrij binnenbrengen in onze twee andere vestigingen. Vanaf september gelden echter weer de gewone boetetarieven.
Je kan ook heel wat online regelen: reserveren, verlengen, je gegevens nakijken. Op momenten waarop de bibliotheek gesloten is kan je gebruik maken van de boekenbox in Haacht of Boortmeerbeek.
Ben je niet mobiel? Dan is onze boekendienst aan huis er misschien wel voor jou? Vraag ernaar!
Vragen? Onduidelijkheden? Mail naar habobib@bibliotheek.be of bel 016/61.90.34 (Haacht) of 015/62.70.29 (Boortmeerbeek).

 

Leende jij al een e-boek bij ons?

 

Zin in een E-boek? Leen ze via HaBoBIB en neem ze gewichtloos mee op reis! Lees er hier  alles over!

 

ZIN (in een BOEK)

Deel via onze facebookpagina een mooie ZIN uit een boek, lied of film, een citaat over lezen, muziek of films en geef onze leners ZIN! Elke dinsdag vind je er een nieuwe ZIN.  Lees meer