Activiteiten

Jeugd 

Jeugdboekenfeest! 

Woensdag 29/03 - 14.00u - 17.00u - Haacht - gratis 

Jeugdboekenfeest

Wandel eens binnen. Geniet van muziek, onze vertelcaravan met circus en La Trotinette. En wandel weer buiten met een gek kapsel. En met een boek? Vergeet intussen je klas-kunstwerkjes niet te bewonderen!
Iedereen welkom, inschrijven is niet nodig!

 Voorlezen is top!

Zaterdag 25/03 (geannuleerd) & 29/04 - 10.00u - 11.00u - Boortmeerbeek - gratis

Voorlezen in de bib!

Elke 2de woensdag van de maand in de bib van Haacht en elke 4de zaterdag van de maand in de bib van Boortmeerbeek. (niet in schoolvakanties)
Schuif gezellig aan en laat je verrassen door spannende, grappige, mooie verhalen! Mama of papa kan meeluisteren natuurlijk of intussen zelf boeken kiezen of de krant lezen.

 

Volwassenen

Digi-vorming: tablets

Dinsdag 18/04 - Volzet

Tablets

Heb je een Adroid tablet of smartphone maar kan je er niet mee aan de slag? Tijdens deze cursus oefenen we de meest gebruikte vingerbewegingen en krijg je tips om efficiënter te werken. We bekijken samen hoe je kan surfen op het internet. Samen verkennen en installeren we ook enkele vaak gebruikte apps. Dit is een workshop voor beginners!

PC-dokter houdt spreekuur in de bib!

Dinsdag 28/03 & 18/04 - 17.30u - 20.00u - Boortmeerbeek - gratis
Woensdag 19/04 - 17.30u - 20.00u - Haacht - gratis

PC-dokter in HaBoBIB

Voor al wie in de knoop zit met zijn laptop of tablet. Een afspraak maken is niet nodig!
Heb je meer inhoudelijke digitale vragen? Wil je vb. online een treinreis boeken of leren facebooken? Dan kom je beter op maandag- of woensdagavond tussen 17.30u en 20u naar het OLC-café in Haacht. Daar staat een medewerker voor je klaar! (schoolvakanties: alleen woensdag)