Jeugd

Voorleeshalfuurtjes

Zaterdag 30/06 - 10u30-11u00 - Haacht

Voorleeshalfuurtjes

Voorlezen is leuk, gezellig én stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Enthousiaste vrijwilligers lezen daarom voor in HaBoBIB op zaterdag  30/06 in Haacht, dit van 10u30 tot 11u00.
Interesse? Iedereen welkom - gratis.

 

Vertelling 'met de Vliegtapijt de wereld rond'

Woensdag 27/06 - 14u00-15u00 - Boortmeerbeek

Vertelling: Met 'de vliegtapijt' de wereld rond!

Samen met 'de Vliegtapijt' naar verschillende plekken op onze wereldbol: verhalen in het dorp van mijn grootmoeder, in Iran, Rusland, West-Afrika of Amerika. En ouders, wees gerust, we zijn zeker op tijd terug thuis voor het eten.

Interesse? Schrijf je hier in!
Vertelling voor jonge kinderen - gratis.

 

De Schatten van Vlieg, op schattenjacht in de bib!

Kom jij de schatkisten te zoeken? 

De schatten van Vlieg

De Schatten van Vlieg is een zomeractie voor families. In heel Vlaanderen verstoppen culturele locaties schatkisten. Bij ons zitten deze kistjes verstopt tussen de boeken van de bibliotheek. Door puzzels en raadsels op te lossen bemachtig je aanwijzingen om de kist te vinden. Succes? Dan krijg je een leuk aandenken mee naar huis. 'Schatten van Vlieg'  is bedoeld voor families met kinderen tot 12 jaar en het is helemaal gratis. Je hoeft niet in te schrijven. In de bib helpt het baliepersoneel je met plezier bij de schattenjacht.Je kan meedoen van 30 juni tot 1 september in onze beide vestigingen: in Haacht en in Boortmeerbeek.

 

Volwassenen